Start campagne snel internet buitengebied Nieuwegein

Snel internet in het buitengebied van Nieuwegein kan binnen ongeveer 2 jaar een feit zijn. Voorwaarde is dat minimaal 60 procent van de bewoners in het buitengebied aangeeft snel internet te willen gebruiken. De interesse kan aangemeld worden via deze website.

Lancering campagne
Woensdag 19 april gaven wethouder Johan Gadella en Sjouke van Dijk en Henk Jan Witteveen van Dico Snel Internet Buitengebied het startschot voor de campagne. De gemeente heeft besloten de vraag van inwoners naar snel internet in het buitengebied in kaart te brengen. Als minimaal 60 procent van hen aangeeft behoefte te hebben aan snel internet, dan zijn verschillende bedrijven bereid dit aan te leggen. De campagne loopt tot 15 juli 2017. De gemeente heeft voor het peilen van de interesse het bedrijf Dico Snel Internet Buitengebied uit Vinkeveen in de arm genomen, in opdracht van de gebiedscommissie Utrecht-West.

Informatieavond
Op woensdag 24 mei 2017 vindt er voor de bewoners van het buitengebied op Fort de Batterijen een informatieavond plaats. Op deze avond wordt er meer informatie gegeven over snel internet in de buitengebieden, hoe de bewoners zich kunnen aanmelden en wat de vervolgstappen zijn. De betrokken bewoners ontvangen binnenkort een uitnodigingsbrief.

foto: Fototeam K&M

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *